Bizonyára Ön és ügyfele is elégedetlen lenne, ha egy reklámanyag megvásárlása után néhány nappal azt tapasztalná, hogy a megvásárolt termék olcsóbban szerepel más gyártónál, mint ahogyan Ön megvásárolta.

Az ABCkitűző ettől a kellemetlenségtől szeretné Önt és ügyfelét megóvni.

Biztosítjuk arról, hogy az Ön által vásárolt kitűzők esetén nem fogja ilyen kellemetlenség érni, ezért minden vásárlás esetén Árgaranciát vállalunk!

  1. Árgarancia vásárlás után
  2. Árgarancia vásárlás előtt

1. Árgarancia vásárlás után
Amennyiben a vásárlást követő 10 napon belül az Ön által vásárolt terméket olcsóbb áron találta meg más magyarországi gyártónál, abban az esetben a különbözet teljes összegét levásárolhatja nálunk, az Ön által meghatározott termékből.

2. Árgarancia vásárlás előtt
Amennyiben az általunk adott vagy oldalunkon elérhető áraknál kedvezőbb ajánlattal rendelkezik, abban az esetben vállaljuk, hogy az adott termékre vonatkozó árat felülvizsgáljuk és új ajánlatot készítünk Önnek.

/Az elmúlt évek technikai fejlesztéseinek köszönhetően mára sikerült az árainkat jelentősen mérsékelni. Természetesen ez a folyamat nem áll meg, tovább fejlesztjük eszközeinket. Az ABCkitűző.hu munkatársai rendszeresen felülvizsgálják az árakat, annak érdekében, hogy Ön a legkedvezőbb áron rendelhessen kitűzőt./

Amennyiben úgy érzi jogosult az árgaranciára kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, küldjön egy e-mailt a vonatkozó árajánlat csatolásával.

Mindenek előtt leellenőrizzük a linken, levélben kapott ajánlatot és, ha helyénvaló, akkor érvényesítjük árgaranciánkat!

A legjobb ár garancia érvényesítéséhez szükséges követelmény, hogy a szóban forgó gyártó magyarországi vállalkozás legyen, illetve hogy a kérdéses termék, méretben, típusban, legyártási határidőben megegyezzen az ABCkitűző.hu oldalán elérhető termékkel.